Moim zdaniem spokojnie wystarczy Ci pieniędzy. Podejrzewam, że zapłacisz za niego nie więcej niż 1100 zł. Te napędy nie są wcale takie drogie, ale za to dobrze działają!
1000 zł spokojnie mi wystarczyło. Kupiłem sobie porządny napęd, chociaż na allegro, ale paczka przyszła szybko. Gwarancję dostałem, bardzo jestem zadowolony, super i cicho chodzi.
A czy jest coś takiego jak napęd podziemny? Mam bardzo elegancką bramę i żona się martwi żeby jej napęd nie szpecił. Ja jej oczywiście mówiłem, że one mają fajny design, ale ona nie bardzo chce mnie słuchać.
pewnie że są napędy podziemne. tylko że są trochę droższe od tych "zwykłych". napęd masz montowany w podłożu i przez to jest zupełnie niewidoczny. ja bym Ci polecał faac770. dobry napęd i nawet za rozsądną cenę. Ma też zabezpieczenie przeciwzgnieceniowe które bezpośrednio kontroluje siłę pracy napędu.
Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 16-08-2010 07:01 przez redakcja.
Ja poszukuję montera który po jakiejś atrakcyjnej cenie będzie mógł mi zamontować napęd faac 414. Sprawa jest dość pilna, niedługo wyjeżdżam. A niestety z tego co pytałem to trzeba trochę za takie zamontowanie zapłacić. Żałuję tylko, że nie poprosiłem kogoś ze sklepu. Miałbym już dawno to zrobione.
Jesteś autorem ciekawego artykułu? Wiesz o czymś,
o czym powinniśmy napisać? Skontaktuj
się z nami:redakcja@automatykaonline.pl
Elektronika Praktyczna nr 09/2010, w numerze:
-Wzmacniacz lampowy dla każdego -Termometr z magistralą SMbus - Sieciowe możliwości Flowcode -Projektowanie wielowyjściowych przetwornic impulsowych -Konkurs Farnell - i nie tylko